top of page
  • Foto van schrijverDanuta De Decker

Dartstornooi


Ready… Set… Darts!


Vorig jaar bleek de eerste editie van ons dartstornooi direct een schot in de roos. We hebben daarom geen seconde geaarzeld om ook dit jaar opnieuw een koppelwedstrijd op de agenda te zetten van de Lotus Speculoosfeesten in de feesttent in hartje Lembeke.


Time to meet the players? Zaterdag 16 september vanaf 14.00 uur. De polsen een beetje opwarmen kan al vanaf 13.00 uur.


Zin om er nog bij te zijn? Haast je dan want er zijn maar een paar plekjes meer beschikbaar. Niet vergeten: eigen pijlen meebrengen! Inschrijven doe je via onze webshop: https://fclembeke.be/shop/


Deelnemen is altijd belangrijker dan winnen en in dit geval sowieso de moeite waard. Elke deelnemer krijgt een unieke set gepersonaliseerde Lembeke-flights én een Lotus geschenkje. Voor wie in de top 4 eindigt zijn er waardebonnen, tickets voor voetbalwedstrijden, Fourchette en zo veel meer.


Nog meer overtuigende argumenten nodig? De opbrengst van ons tornooi gaat integraal naar de jeugdwerking.


Zijn de 180’s en de ‘bullseye’ niet aan jou besteed? Geen probleem. Je bent ook van harte welkom voor een hapje (o.a. burgers) en een drankje (probeer zeker eens onze cocktail Dancing Dimi) en een gezellig babbeltje met tal van FC Lembeke sympathisanten. Dus loop gerust eens binnen en wie weet krijg je ook de darts-kriebels te pakken én zien we je volgend jaar wel op de baan.


In elk geval: geen event zonder helpende handen. En die kunnen we zeker nog gebruiken. Heel wat leden van het jeugdbestuur komen die avond al de handen uit de mouwen steken, maar hoe meer handen, hoe lichter het werk. Dus wil jij de club van jouw zoon of dochter mee ondersteunen? Laat ons dan zeker even weten welke taak je ziet zitten (bar, afruimen, hamburgers bakken, wc-madam…) en welke shift (ergens tussen 13.00 en 01.00 uur) je eventueel aanwezig kan zijn.


Graag tot binnenkort!

Enthousiaste groeten van het jeugdbestuur.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page